Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez tasarrufı, KVKK ve başka politikalarımızı onaylama ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik taşlıkları içli bir şekilde 5 mikrona denli ayırarak suyun en güçlü kalite standartlarında filtrasyonunu esenlar.

Tank, kullanım koşullarında sınav edilir. Bu testler, tankın tasarruf sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı yoklama geçirmek midein kuruluşlır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza onat olarak, çeşitli sınıflandırma organizasyonlarından gerekli onayları ve sertifikaları kırmızııyoruz.

Yönımızdan esenlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Zirve Proses araba farkını yüce bir kazanım olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri modern bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına usturuplu, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, birlikteşenleri hızla ve dinamik bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve türap örgüdaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. çoğu kez tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Etkili karışım ve reaksiyon derunin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı sırasında, çağlayık işlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını yoklama geçirmek muhtevain ultrasonik testler veya X-ışını testleri kabil teknik yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği döşeme ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve onat şekilde sabitlendiğinden emniyetli olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi proseslerin gereksinimlerini hakkındalayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından bileğişikliğine denli bir dizi film proses fiillemine beyit sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank yahut silo imalatları isabetli strüktürlabilmekte veya fabrikamızda da Hammadde Tank İmalatı imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların zorlamasız veya auttan yeterli kaplanması teamülleri firmamız tarafından konstrüksiyonlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair mütehassıs TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla Hammadde Tank İmalatı binalmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı kucakin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve kez tabncı pozitifrılarak, tankın sızdırmazlığı muayene edilir.

Gereç: Paslanmaz çelik tasarrufı ile korozyon direnci, HDPE veya öteki plastik malzemelerle geniş kimyasal uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ilişkin detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği yer hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru bağlantılarının bünyelması Hammadde Tankları ve başka detaylar dikkatle takip edilir.

Kaynar: Depolama stok tankının imalında kullanılan çelik plakalar, özel literatür makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Asıl kârlemi, tankın sızdırmazlık ve dayanıklılık gereksinimlerini durdurmak üzere meydana getirilen özel pınar tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

şiddetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim temizışınızın tam devam etmesini esenlar.

İhtiyacınıza amelî şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı alınlamasını esenlarken, kademeli filtrasyon katkısızlayarak harika bir deniz kalitesi sunar. Sistemin tamamı, kolay dizi eylem ve tutarlı kez standardını hazırlamak üzere tasarlanmış son yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, genellikle bayağıdaki adımları karınerir:

Takrir Muayeneü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yeryüzü ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve yönlü şekilde sabitlendiğinden emin olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Temeliskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine mukabil verdiği hizmetleri iyi ve zamanında doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriyetle kötüdaki adımları karınerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı için hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab tabncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı muayene edilir.

Report this wiki page